QuiGon1 Napisano 10 Listopad 2010 Napisano 10 Listopad 2010 Co powiecie na moją pierwszą wyrenderowaną i otexturowną prace? Pracuje w maxsie od 3 miesięcy co mogę tu jeszcze dołożyć albo zmienić? Wszystkie rzeczy prócz stolika (zrobiony przy pomocy tutoriala) zrobione według mojego pomysłu. Ocenicie!
x-men Napisano 10 Listopad 2010 Napisano 10 Listopad 2010 Stół sprawia wrażenie jakby nie dotykał podłogi. Zdaje się, że nogi od stołu są mało kiedy idealnie płaskie, mogą tam być np jakieś podkładki. A tak poza tym dodaj tam więcej obiektów: jakiś obrazek na ścianie, książki na półce, pamiątkowe zdjęcie w ramce itd. itp. Pod ten stół można dać jakiś dywan nawet. Na razie trochę trudno to ocenić. Z resztą fachowcy od wnętrz lepiej ci doradzą.
Modzal Napisano 11 Listopad 2010 Napisano 11 Listopad 2010 wyglada jakbyś nawet GI nie włączył, kiepskie oświetlenie wyglada jak by pan Czarek stał z halogenem poza kadrem i świecił, poza tym masz czarny sufit. Co do obiektów powinieneś dać więcej detali bo kanapy wyglądają jak zwykłe boxy z ms x3, no ale zeby nie było ze calyczas wszytsko zle ładnie wygląda szkło na stoliku ;)
Rekomendowane odpowiedzi