Napisano 10 Listopad 201014 l Co powiecie na moją pierwszą wyrenderowaną i otexturowną prace? Pracuje w maxsie od 3 miesięcy co mogę tu jeszcze dołożyć albo zmienić? Wszystkie rzeczy prócz stolika (zrobiony przy pomocy tutoriala) zrobione według mojego pomysłu. Ocenicie!
Napisano 10 Listopad 201014 l Stół sprawia wrażenie jakby nie dotykał podłogi. Zdaje się, że nogi od stołu są mało kiedy idealnie płaskie, mogą tam być np jakieś podkładki. A tak poza tym dodaj tam więcej obiektów: jakiś obrazek na ścianie, książki na półce, pamiątkowe zdjęcie w ramce itd. itp. Pod ten stół można dać jakiś dywan nawet. Na razie trochę trudno to ocenić. Z resztą fachowcy od wnętrz lepiej ci doradzą.
Napisano 11 Listopad 201014 l wyglada jakbyś nawet GI nie włączył, kiepskie oświetlenie wyglada jak by pan Czarek stał z halogenem poza kadrem i świecił, poza tym masz czarny sufit. Co do obiektów powinieneś dać więcej detali bo kanapy wyglądają jak zwykłe boxy z ms x3, no ale zeby nie było ze calyczas wszytsko zle ładnie wygląda szkło na stoliku ;)