adek Napisano 11 Listopad 2010 Napisano 11 Listopad 2010 Shawn Hendriks zamieścił na swoim blogu w Autodesk Area post z czterema filmami z serii "tips & tricks" dla programu 3ds Max. Autorem filmów jest Chris Murray. Podobno wiele osób nie wie lub zapomniało o funkcjonalnościach programu zaprezentowanych na tych filmach. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1476
Smoku Napisano 11 Listopad 2010 Napisano 11 Listopad 2010 Po za transform toolboxem nic nowego się nie dowiedziałem ale i tak dobre i na pewno komuś się przydadzą wszystkie :)
guru Napisano 12 Listopad 2010 Napisano 12 Listopad 2010 no wiekszosc rozwiazan pobrana z maya. No ale selekcja edgre loopa z Alt+R lub Alt+L nigdy nie byla przyjemna dobrze ze dali opcje z Shiftem
Temporal Napisano 12 Listopad 2010 Napisano 12 Listopad 2010 Ale z tego co wiem to przeciez mozna tworzyc wlasne hot key'e wiec nie wiem o co chodzi. Ja tam mam zawsze wlasny konfig i nie narzekam ze dany skrot jest niewygodny czy cos.
guru Napisano 12 Listopad 2010 Napisano 12 Listopad 2010 racja ale jakis taki mam nawyk ze staram sie trzymac tych defaultowych. Niby mozna preferencje swoje przenosic na inne stacje robocze ale to takie moje male chore zboczenie:).
Rekomendowane odpowiedzi