Napisano 11 Listopad 201014 l Shawn Hendriks zamieścił na swoim blogu w Autodesk Area post z czterema filmami z serii "tips & tricks" dla programu 3ds Max. Autorem filmów jest Chris Murray. Podobno wiele osób nie wie lub zapomniało o funkcjonalnościach programu zaprezentowanych na tych filmach. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1476
Napisano 11 Listopad 201014 l Po za transform toolboxem nic nowego się nie dowiedziałem ale i tak dobre i na pewno komuś się przydadzą wszystkie :)
Napisano 12 Listopad 201014 l no wiekszosc rozwiazan pobrana z maya. No ale selekcja edgre loopa z Alt+R lub Alt+L nigdy nie byla przyjemna dobrze ze dali opcje z Shiftem
Napisano 12 Listopad 201014 l Ale z tego co wiem to przeciez mozna tworzyc wlasne hot key'e wiec nie wiem o co chodzi. Ja tam mam zawsze wlasny konfig i nie narzekam ze dany skrot jest niewygodny czy cos.
Napisano 12 Listopad 201014 l racja ale jakis taki mam nawyk ze staram sie trzymac tych defaultowych. Niby mozna preferencje swoje przenosic na inne stacje robocze ale to takie moje male chore zboczenie:).