Napisano 12 Listopad 201014 l Witam szukam drukarki jak w temacie najlepiej jak by była wielofunkcyjna skaner etc. proponują mi w sklepie EPSON SX415, albo SX 510W i jeszcze jakieś HP ale nie pamiętam jakie, z góry dzięki za odpowiedź bo jestem zielony w tym temacie, może ktoś by mógł mi doradzić na co zwrócić uwagę ? Pozdrawiam Nowi
Napisano 13 Listopad 201014 l zwróc uwagę na tanie wkłady lub tanie napełnianie i kup najtanszy szajs za 200pln - ja tak zrobiłęm ale nie nastawiam się na wydajność - mało drukujesz i jest ok - jeden duży plus - zdąży się zepsuć zanim skończy się gwarancja, co bardzo ułatwia sprawę ;) Jak potrzebujesz drukarki wysokonakładowej, to polecam poleasingowe regenerowane hp deskjet laserowe (chyba 1200tki)- na sieci za 200-600 pln. Spokojnie mozesz dziennie ryze papieru przez nią przepuścić. Rozmawiałem z informatykami w sądzie, gdzie panie jeszcze mają nawyk drukowania wszystkiego, by zapełnić zamawiane stale nowe szafy (widać ze "się dzieje się") jak odwalałem służbę zastępczą w zastępstwie Boga honoru i ojczyzny ;) Jak już kupisz cokolwiek,, zwróc uwagę na papier - tani shit pyli się niszcząc podzespoły.
Napisano 13 Styczeń 201114 l Dobrze że podałeś budżet cenowy jaki posiadasz an zakup drukarki. Jeżeli ma to być urządzenie wielofunkcyjne,to skłaniam się ku e EPSON Stylus BX525WD z Wi-Fi. Moim zdaniem w tej cenie naprawdę godna uwagi.