Napisano 13 Listopad 201014 l Hellou, Obiecałem kiedyś że zrobię coś w rodzaju tutoriala do pracy którą robiłem: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=67873 więc, oto zrobiłem taki filmik : Pokazywałem go na razie osobie nie zajmującej się grafiką i powiedziała że trochę za długi. Wydaje mi się że dla przeciętnego placka to powinienem skrócić wszystko o połowę, ale ciekawi mnie co na to graficy, może wolicie obejrzeć dłuższy filmik (taki jak ten) żeby się czegoś nauczyć? hasło do filmu: usterka Proszę o komentarze czy to da się oglądać, czy nie męczy, czy nie jest nudne itp :)
Napisano 13 Listopad 201014 l nono, calkiem spoko, mi sie muza podoba, idealnie w moj gust!!! co prawda ja bym pare rzeczy zupelnie inaczej robil, no ale wiadomo, kazdy ma swoje flow, kawal dobrej roboty!!
Napisano 13 Listopad 201014 l Faktycznie nie jestem pewien ale to chyba powinno się znaleźć w dziale tutoriali lub coś. A sam Making of bardzo fajny ale nie porusza za bardzo samego modelingu głowy. i w tym tempie na pewno nie dla początkujących. Z przyjemnością obejrzałem. Tak jak plasti też bym parę rzeczy zrobił inaczej ale liczy się efekt, a efekt jest bardzo dobry :) Pozdro