olaf Napisano 14 Listopad 2010 Napisano 14 Listopad 2010 Dobra potrzebuje pomocy jak w blenderze można kopiować i wklejać. Chodzi mi o obiekty w edit mode - zaznaczam sobie kilka np. kubików i chce przenieść do innego obiektu. Blender 2.49 Jedyne do widzę, to duplicate, ale cut i paste nie ma jako takich, a mi chodzi o skopiowanie części obiektu do innego.
Ulfar999 Napisano 14 Listopad 2010 Napisano 14 Listopad 2010 Mozesz duplikowac, potem "p" separate i w Object mode zrobic join dwohc obiektow ktore chcesz polaczyc "ctrl+j" potem jak chcesz siatke laczyc usuwanajc wierzolki to najlepiej snapem masz na pasku ikonke magnesu(dziala z przycisnietym ctrl) i potem pod "w" merge. Mozesz tez zastosowac Remove doubles zamiast merge jak wierzcholki beda sie ladnie pokrywac. Mozliwosci w sumie jest pare jak tak chyba najlepiej, jakby cos pisz na PW to moze bede wiedzial jak pomoc inaczej. 1
olaf Napisano 14 Listopad 2010 Autor Napisano 14 Listopad 2010 dzięki. To mi wystarczy, repa leci. Musze się kiedyś nauczyć pytona
Rekomendowane odpowiedzi