powelt Napisano 14 Listopad 2010 Napisano 14 Listopad 2010 Witam Mam problem z maxem. Pracowałem na laptopie z podpiętym drugim monitorem. Teraz po włączeniu material editora, nie wyświetla się on (utkną na 2 monitorze). Resetowałem wszystkie opcje wyświetlania i nic. Macie jakieś sugestie prócz ponownego podpięcia drugiego monitora?
Ziper Napisano 14 Listopad 2010 Napisano 14 Listopad 2010 http://www.polycount.com/forum/showthread.php?t=59862
powelt Napisano 14 Listopad 2010 Autor Napisano 14 Listopad 2010 Ok, już sobie poradziłem. Jakby ktoś miał podobny problem to skrót alt + spacja i potem strzałkami wybrać przesuń (puszcza się pozostałe klawisze) i wtedy za pomocą strzałek można sobie przesunąć okno tam gdzie się chce.
Cristof Napisano 14 Listopad 2010 Napisano 14 Listopad 2010 Jest jeszcze inny sposób. Przywraca okna do stanu wyjściowego. Reset Max'a - zmienic lub zlikwidowac plik 3dsmax.ini pzdr
La R Napisano 14 Listopad 2010 Napisano 14 Listopad 2010 Jest jeszcze inny sposób. Przywraca okna do stanu wyjściowego. Reset Max'a - zmienic lub zlikwidowac plik 3dsmax.ini pzdr Nic nie resetujemy tylko robimy jak kolega wyżej, a jak już to nie usuwamy a edytujemy i zmieniamy wartość odpowiedzialną za położenie okna z x na 0 :).
Rekomendowane odpowiedzi