Dmk Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Witam, mam problem, mianowicie nie wiem dlaczego od paru godzin gdy odpale maxa czy to 2009 czy 10 (win xp) po kilku ruchach, lub kliknięciu rolki na myszce, wszystko sie zawiesza i wyskakuje blue screen. Nie wiem jakim cudem się to dzieje, raz że nigdy tego nie miałem, dwa że nic nie zmieniałem itd, a trzy że 2 dni temu robiłem format... Ktoś może miał podobny problem, lub wie w czym rzecz? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechoo Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Pierwsze czego ja bym sprobowal to zmiana lub update sterownikow do grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dmk Napisano 17 Listopad 2010 Autor Share Napisano 17 Listopad 2010 Niestety już próbowałem, nadal nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 pusc jakis memtest czy ci ram nagle bledami nie zaczol sypac, z podejzanych rzeczy jeszcze jest zasilacz i przegrzewanie sie, chociaz jesli bluescreen leci odrazu po wlaczeniu maxa to watpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi