Gość CVB Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 Cześć, zna ktoś może jakieś tutoriale do tego programu, które pokazywały by jak wymodelować jakoś postać? Najlepiej gdyby były one po polsku, choć wątpię że takie istnieją :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 To raczej nie jest typowy program do modelowania ,to raczej generator terenu itd .Może to http://www.youtube.com/user/WWWDAZ3DCOM#p/c/3CB43D9875EDD1C8 coś pomoże . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 postać w bryce? prawdziwy bohater z Ciebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CVB Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 Rozumiem, a znacie inny program, równie łatwy jak ten, tylko z takimi możliwościami jak np. 3Ds Max, Bryce. Myślałem o Maya 3D, ale znaleźć do niego jakieś poradniki po polsku o modelowaniu postaci...:eek: Znalazłem jeden poradnik do niego, ale tylko fragment, ponieważ pełny materiał trzeba już kupić. A oto filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 generalnie zabierając się za 3d bez języka angielskiego będzie Ci bardzo trudno. nie chcę zniechęcać ale po polsku za wiele tego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CVB Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 czyli nie znacie żadnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CVB Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 Nie ma żadnego programu, który jest trochę bogatszy w poradniki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 http://www.max3d.pl/page.php?id=4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 Ja bym na twoim miejscu chyba odpuscil sobie zabawe z 3d. Skoro juz na samym poczatku masz taki problem jak bariera jezykowa to dalej bedzie juz tylko gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi