Napisano 21 Listopad 201014 l Cześć, zna ktoś może jakieś tutoriale do tego programu, które pokazywały by jak wymodelować jakoś postać? Najlepiej gdyby były one po polsku, choć wątpię że takie istnieją :(
Napisano 21 Listopad 201014 l To raczej nie jest typowy program do modelowania ,to raczej generator terenu itd .Może to http://www.youtube.com/user/WWWDAZ3DCOM#p/c/3CB43D9875EDD1C8 coś pomoże .
Napisano 21 Listopad 201014 l Rozumiem, a znacie inny program, równie łatwy jak ten, tylko z takimi możliwościami jak np. 3Ds Max, Bryce. Myślałem o Maya 3D, ale znaleźć do niego jakieś poradniki po polsku o modelowaniu postaci...:eek: Znalazłem jeden poradnik do niego, ale tylko fragment, ponieważ pełny materiał trzeba już kupić. A oto filmik
Napisano 21 Listopad 201014 l generalnie zabierając się za 3d bez języka angielskiego będzie Ci bardzo trudno. nie chcę zniechęcać ale po polsku za wiele tego nie ma.
Napisano 28 Listopad 201014 l Ja bym na twoim miejscu chyba odpuscil sobie zabawe z 3d. Skoro juz na samym poczatku masz taki problem jak bariera jezykowa to dalej bedzie juz tylko gorzej.