Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam serdeczenie,

forum max3d.pl przeglądam od dłuższego czasu, dotąd jednak jako niezarejestrowany użytkownik... oto co popełniłem ostatnio, wiem ze porownując do niektórych osób tutaj, cienko, ale będę próbował dalej. Kolejne widoki w drodze, planuję też wersję wieczorną oświetlenia.

pozdrawiam

Artur

1x3d.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edytowane przez arturskoczek
  • Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dziekuje za odpowiedzi, macie racje, warto jeszcze nad tym popracować, w szczególności nad zielenią i materiałami, bo chyba mogłoby być lepiej. Czy mógłbym prosić o przeniesienie tematu do działu WIP albo porade jak tam to zamieścić? bo zakładać drugiego tematu chyba nie ma sensu.

Napisano

Przeniosłem :) Sami możecie zmieniać chyba tylko nazwy tematów.

Na przyszłość polecam odezwać się do kogoś z moderacji :) Zajmuje to chwilkę, ale nie zawsze można trafić na temat z taką prośbą :]

Napisano

Ogólnie masz takie bloki trawy i dziwnie to wygląda, tak ją trochę bardziej rozstrzel. Widać też powtarzalność źdźbeł.

Napisano

bo i jest dużo lepiej. Bardzo realnie, z tym że nudno - teraz w wizkach liczy się taki specyficzny klimat kolorystyczny, który jest trudniejszy do osiagnięcia w renderach przy oświelteniu dziennym. Ogólnie wyglada dośc fotorealnie tyle że amatorkso zarazem. Ale musze dodać że sam lepiej bym nie zrobił:)

Napisano

korzystając z tego że mogłem wyrenderować całość, a pracować nad projektem nie mogłem bo miałe inne zajęcie, postnowiłem wyprodukować taki oto render.

Uwielbiam takie ujęcia z góry, wychodzą wszelkie niedoróbki, w tym przypadku, do wymiany pójdzie całe tło złożone z wysepek, drzew które są bitmapami...

7male.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us