ortheza Napisano 22 Listopad 2010 Napisano 22 Listopad 2010 (edytowane) no i finał, :-) ale prawdopodobnie bedzie jeszcze drugi w pozniejszym terminie. mini ---------------------------------- a co mi tam , tez sobie wystartuje. Od razu 3 kroki calosc zajela jakie 2.5h przed chwilka. Jak widac jescze nie mam pomyslu jak łapy poukladac ;-) nie myslalem tezjescze o uniformie na klacie, ale napewno bedzie. poki co Dan wystepuje topless Edytowane 30 Listopad 2010 przez ortheza
miriam Napisano 23 Listopad 2010 Napisano 23 Listopad 2010 i weź i weź :), aż mi się dalej mazać odechciało. mocny kolo. ;) //Pozdr.
Bedyk Napisano 23 Listopad 2010 Napisano 23 Listopad 2010 jak dla mnie w tej chwili najbardziejszy w tym chc =]
serio Napisano 25 Listopad 2010 Napisano 25 Listopad 2010 najs. Przypomina mi potwora z beatlejuice z poczekalni. Fajne kolory zmixowałeś na klacie. Podoba mi się design pasa. Powodzenia.
Uriel Napisano 26 Listopad 2010 Napisano 26 Listopad 2010 Jedna z lepszych prac :) jak nie najlepsza, tylko bawi mnie kolorystyka przypomina mi świerszcza, pasek bardzo fajny ale popracował bym nad rajtuzami, kostka jest chyba za duża albo koleś jest mały daj coś do skali bo się gubię.
Rekomendowane odpowiedzi