krzyh77a Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 Witam. Mam taki problem może jest on prosty do rozwiązania ale jestem początkujący w owych programach i dopiero zaczynam. Zacząłem modelować jaskinie (znalazłem jakiś tut w necie) i się poddałem bo myślałem ze problem jest tylko przy jaskini ale również przy innych problem wygląda następująco : Tworzę boksa i ale jak chcę powyciągać boki (jak na screenach http://www.poziomkaz.pl/articles/612) to mogę tylko z prawej strony i z góry a jak z lewej próbuje to się nie da i mi wciąga w środek nie na zewnątrz co muszę zrobić by móc spokojnie wyciągać we wszystkie strony ? Wiem ze trochę zamieszałem ale nie wiem jak to wytłumaczyć może ktoś będzie wiedzieć o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 przełącz się na widok top (z gory) i spróbuj, bo może próbujesz to przeciagac w oknie perspektywy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi