Napisano 30 Maj 200420 l Witam do flasha przysiadłem dopiero niedawno i zaczynam poznawać potęzne możliwosci actionscriptu - taka oto zabawa z dynamicznym generowaniem różnych kształtów: click
Napisano 30 Maj 200420 l wyglada fajnie, wklej jakis fragment kodu, bo tak to nie ma o czym rozmawiac za bardzo :)
Napisano 30 Maj 200420 l fajne ale procka muli strasznie :( chyba dużo movie clipów rozkład kropek według jakiegoś wzoru matematycznego?
Napisano 30 Maj 200420 l Autor napisał dzudzu fajne ale procka muli strasznie :( chyba dużo movie clipów ano muli - na moim celeronie400 ledwo chodzi, płynne efekt mogłem obejrzeć dopiero na szybszym sprzecie w pracy. Movieclipów jest 360, po jednym na stopień okręgu, lewy panel to zmiana stopnia modyfikacji okręgu (przez sinus i cosinus), prawy - amplituda i promień. 1 klatka, 4 layery, w tym 1 z kilkudziesięciolinijkowym skryptem wykorzystującym proste funkcje trygonometryczne. W ogóle to jest to przerzucony na flasha generator dynamicznych wzorków, który kiedyś zrobiłem (patrz avatar): click