Godzil Napisano 1 Grudzień 2010 Napisano 1 Grudzień 2010 Witam Urlop mam, więc ćwiczę. Zrobiłem sobie poniższą kuchnię dla treningu, sam projekt nie do końca mi się podoba, ale uznałem, że do ćwiczenia się nada. Ocenę efektu zostawiam Wam. A zależy mi na niej bardzo ponieważ w planach mam porzucenie obecnego stanowiska pracy i rozpoczęcie działalności jako freelancer. Nie można bowiem pół życia zarabiać tyle co sprzątaczka w szkole podstawowej - z całym szacunkiem dla konserwatorów powierzchni płaskich :) Zatem będę wdzięczny za krytykę i rady!
maciek.m Napisano 1 Grudzień 2010 Napisano 1 Grudzień 2010 Prawa czesc renderu bardzo mi sie podoba, ale lewa a mianowicie te cegielki na scienie.. hmm za duzy chyba ten bump czy disp, albo polysk. Widac to dokladnie przy misce z owocami. Ale poza tym mi sie podoba :) tez bede musial sie zabrac za wnetrza :P
lukasjogabonito Napisano 1 Grudzień 2010 Napisano 1 Grudzień 2010 Cegiełki fakt nie poszły;) Całość przyjemna jedynie może kadr do poprawy
aknochaco Napisano 1 Grudzień 2010 Napisano 1 Grudzień 2010 Krawędź ściany z cegiełkami śmiesznie "faluje" ;)
Godzil Napisano 1 Grudzień 2010 Autor Napisano 1 Grudzień 2010 No chciałem spróbować uwypuklić cegły displacem. No cegły nie poszły no... :)
Rekomendowane odpowiedzi