Napisano 1 Grudzień 201014 l Witam Urlop mam, więc ćwiczę. Zrobiłem sobie poniższą kuchnię dla treningu, sam projekt nie do końca mi się podoba, ale uznałem, że do ćwiczenia się nada. Ocenę efektu zostawiam Wam. A zależy mi na niej bardzo ponieważ w planach mam porzucenie obecnego stanowiska pracy i rozpoczęcie działalności jako freelancer. Nie można bowiem pół życia zarabiać tyle co sprzątaczka w szkole podstawowej - z całym szacunkiem dla konserwatorów powierzchni płaskich :) Zatem będę wdzięczny za krytykę i rady!
Napisano 1 Grudzień 201014 l Prawa czesc renderu bardzo mi sie podoba, ale lewa a mianowicie te cegielki na scienie.. hmm za duzy chyba ten bump czy disp, albo polysk. Widac to dokladnie przy misce z owocami. Ale poza tym mi sie podoba :) tez bede musial sie zabrac za wnetrza :P
Napisano 1 Grudzień 201014 l Cegiełki fakt nie poszły;) Całość przyjemna jedynie może kadr do poprawy
Napisano 1 Grudzień 201014 l Autor No chciałem spróbować uwypuklić cegły displacem. No cegły nie poszły no... :)