Mr Pank Napisano 31 Maj 2004 Napisano 31 Maj 2004 witam witam witam wszyscy pokazują swoje piękne prace wiec ja też pokarze nadczym ostatnio pracuje a jest to pies
Mr Pank Napisano 31 Maj 2004 Autor Napisano 31 Maj 2004 a na tym imigu można zobaczyć dwa systemy ruchu biped i bones problem polegał na tym który z nich wybrać -więc zaczołem kombinować-
Mr Pank Napisano 31 Maj 2004 Autor Napisano 31 Maj 2004 internetu nie mam i musze siedzić w kafei, czas mnie goni,a chce odwiedzić jeszcze pare stron więc byde leciał (;tak naprawde to kiepsko rysuje,wolno pisze na klawiurce,ale się nie poddaje;) miło widzane wasze komętarze trzymajcie równowage -pozdrowienka- .. Salvation is real ..
Gacu666 Napisano 31 Maj 2004 Napisano 31 Maj 2004 Hmm fajny piesek tylko teksturki moze by się dało zrobić lepsze? Moim zdaniem przy tak niestandardowym szkielecie Bones bedą lepsze.
Mr Pank Napisano 31 Maj 2004 Autor Napisano 31 Maj 2004 zaczołem od biped\'a-character studio i po całym dniu katurgi i męczenia się żeby dobrze ustawić wszystkie pola (Envelope Shape ) [żeby] :) verteksy dobrze ze sobą spółgrały, czyli po wygięciu nogi czy innei częsci ciała nie wychodziły tzw. brudy, kompletna -poraszka- problem miałem z tylnymi nogani i zrozumiałem że są za krutkie i wychodziły niedociągnięcia przy wygięciu,a większa gęstość siatki odpada ale character, jeśli chodzi o animacie postaci dwunorznych;) jest zarombisty
Mr Pank Napisano 31 Maj 2004 Autor Napisano 31 Maj 2004 nastepnego dnia wziołem się do pracy z systemem kości (bones) i w skrucie, poszło mi całkiem nieżle przydatne jest nażędzie bone tools i ulepszone w modifilerze \'skin\' nażędzie paint weights dzięki któremu pozbyłem się błędów , do mimiki twarzy oczywiście morpher a ruchem oczu ,look-at constraint gdy mam jakiś problem ,zazwyczaj odpowiedzi szukam w helpie maxa \'user reference\'albo robie tuturialki
MareG Napisano 31 Maj 2004 Napisano 31 Maj 2004 ten piesek z \"twarzy\" wybitnie kojazy mi sie z Tommy Lee Jonesem :) :)
illy Napisano 31 Maj 2004 Napisano 31 Maj 2004 MareG: hehehe ale jakos nie moge tego znalezc, sympatyczny piesek chociaz glowe ma jakas takas plaska, beda textury?
Mr Pank Napisano 31 Maj 2004 Autor Napisano 31 Maj 2004 dostane jakiś naniar plagina którym mugbym odziać tego psa w sierść do max6
BLADE Napisano 31 Maj 2004 Napisano 31 Maj 2004 zajrzyj: http://www.ibmr.net/Ornatrix/index.php?dest=download
smart Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 fajny psiuncio .oczka jak bracia ŻÓŁWIE NINJA .nom, z teksturkami podrzuć drogi autorze:)
Mr Pank Napisano 3 Czerwiec 2004 Autor Napisano 3 Czerwiec 2004 a to kolejna postać nad którą pracuje i czy możecie mi powiedzieć czy przypatkiem niejaki pan CARLOS BAENA wydawał jakieś książki o animaci i czy dostałbym jakiś namiar na książki które można ściągnąć za darmoche -dzieki-
Yamakasi Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 piesek mi sie podoba ale ten pan nie za bardzo. piersze co to musisz mu poprawic to rence @!@ bo ta twarz to jeszcze ujdzie
Rekomendowane odpowiedzi