Napisano 31 Maj 200420 l witam witam witam wszyscy pokazują swoje piękne prace wiec ja też pokarze nadczym ostatnio pracuje a jest to pies
Napisano 31 Maj 200420 l Autor a na tym imigu można zobaczyć dwa systemy ruchu biped i bones problem polegał na tym który z nich wybrać -więc zaczołem kombinować-
Napisano 31 Maj 200420 l Autor internetu nie mam i musze siedzić w kafei, czas mnie goni,a chce odwiedzić jeszcze pare stron więc byde leciał (;tak naprawde to kiepsko rysuje,wolno pisze na klawiurce,ale się nie poddaje;) miło widzane wasze komętarze trzymajcie równowage -pozdrowienka- .. Salvation is real ..
Napisano 31 Maj 200420 l Hmm fajny piesek tylko teksturki moze by się dało zrobić lepsze? Moim zdaniem przy tak niestandardowym szkielecie Bones bedą lepsze.
Napisano 31 Maj 200420 l Autor zaczołem od biped\'a-character studio i po całym dniu katurgi i męczenia się żeby dobrze ustawić wszystkie pola (Envelope Shape ) [żeby] :) verteksy dobrze ze sobą spółgrały, czyli po wygięciu nogi czy innei częsci ciała nie wychodziły tzw. brudy, kompletna -poraszka- problem miałem z tylnymi nogani i zrozumiałem że są za krutkie i wychodziły niedociągnięcia przy wygięciu,a większa gęstość siatki odpada ale character, jeśli chodzi o animacie postaci dwunorznych;) jest zarombisty
Napisano 31 Maj 200420 l Autor nastepnego dnia wziołem się do pracy z systemem kości (bones) i w skrucie, poszło mi całkiem nieżle przydatne jest nażędzie bone tools i ulepszone w modifilerze \'skin\' nażędzie paint weights dzięki któremu pozbyłem się błędów , do mimiki twarzy oczywiście morpher a ruchem oczu ,look-at constraint gdy mam jakiś problem ,zazwyczaj odpowiedzi szukam w helpie maxa \'user reference\'albo robie tuturialki
Napisano 31 Maj 200420 l MareG: hehehe ale jakos nie moge tego znalezc, sympatyczny piesek chociaz glowe ma jakas takas plaska, beda textury?
Napisano 31 Maj 200420 l Autor dostane jakiś naniar plagina którym mugbym odziać tego psa w sierść do max6
Napisano 1 Czerwiec 200420 l fajny psiuncio .oczka jak bracia ŻÓŁWIE NINJA .nom, z teksturkami podrzuć drogi autorze:)
Napisano 3 Czerwiec 200420 l Autor a to kolejna postać nad którą pracuje i czy możecie mi powiedzieć czy przypatkiem niejaki pan CARLOS BAENA wydawał jakieś książki o animaci i czy dostałbym jakiś namiar na książki które można ściągnąć za darmoche -dzieki-
Napisano 3 Czerwiec 200420 l piesek mi sie podoba ale ten pan nie za bardzo. piersze co to musisz mu poprawic to rence @!@ bo ta twarz to jeszcze ujdzie