Gość bluefer Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 (edytowane) z serii gnomia flota: To dopiero początek pierwszego pojazdu. Proszę o wszelkie opinie. Edytowane 7 Grudzień 2010 przez bluefer
oley Napisano 7 Grudzień 2010 Napisano 7 Grudzień 2010 no nawet ciekawy projekcik ale razi brak MeshSmootha ;) Więc popraw to i będzie świetne. Jakaś scena będzie czy sam model. (już wyobrażam sobie go na tle gór jakiś taki klimat fantasy )
Gość bluefer Napisano 7 Grudzień 2010 Napisano 7 Grudzień 2010 Wiem ze nie ma MeshSmootha ale modeluje w wings 3d pierwszy raz i nie chce wygładzać aż dokończę model dłubać. Aha i będzie scena do modelu. PS: może znacie jakiś dobry sposób na obłożenie go drewnianymi klepka w realistycznym stylu (ja żaglowiec)?
Smoku Napisano 7 Grudzień 2010 Napisano 7 Grudzień 2010 Galion na "dziobie" też Twój model? Na razie bez ms ciężko coś powiedzieć na temat samego modelowania, ale pomysł fajny. Ja bym widział w dwóch scenach na lądzie i prującego gdzieś fale :)
Gość bluefer Napisano 7 Grudzień 2010 Napisano 7 Grudzień 2010 Galion to szybki model z make human, finalnie będzie inna figura. Zabieram się powoli do naczep:
kliment woroszyłow Napisano 8 Grudzień 2010 Napisano 8 Grudzień 2010 co do obłożenia drewnem to w wingsie da się siatkę rozłozyć, wiec dobre UV i można się bawić w texturki.
Gość bluefer Napisano 8 Grudzień 2010 Napisano 8 Grudzień 2010 Kolejna aktualizacja. Pierwsza naczepa: i proporcje:
Rekomendowane odpowiedzi