Napisano 6 Grudzień 201014 l z serii gnomia flota: To dopiero początek pierwszego pojazdu. Proszę o wszelkie opinie. Edytowane 7 Grudzień 201014 l przez bluefer
Napisano 7 Grudzień 201014 l no nawet ciekawy projekcik ale razi brak MeshSmootha ;) Więc popraw to i będzie świetne. Jakaś scena będzie czy sam model. (już wyobrażam sobie go na tle gór jakiś taki klimat fantasy )
Napisano 7 Grudzień 201014 l Wiem ze nie ma MeshSmootha ale modeluje w wings 3d pierwszy raz i nie chce wygładzać aż dokończę model dłubać. Aha i będzie scena do modelu. PS: może znacie jakiś dobry sposób na obłożenie go drewnianymi klepka w realistycznym stylu (ja żaglowiec)?
Napisano 7 Grudzień 201014 l Galion na "dziobie" też Twój model? Na razie bez ms ciężko coś powiedzieć na temat samego modelowania, ale pomysł fajny. Ja bym widział w dwóch scenach na lądzie i prującego gdzieś fale :)
Napisano 7 Grudzień 201014 l Galion to szybki model z make human, finalnie będzie inna figura. Zabieram się powoli do naczep:
Napisano 8 Grudzień 201014 l co do obłożenia drewnem to w wingsie da się siatkę rozłozyć, wiec dobre UV i można się bawić w texturki.