houk Napisano 31 Maj 2004 Napisano 31 Maj 2004 Proszę o opinie i uwagi. (Uwaga: miś wygląda tak a nie inaczej SPECJALNIE) Tytuł: \"Spirit of Forest: Encounter\" digital painting (software: Photoshop 7)
sayonerka Napisano 31 Maj 2004 Napisano 31 Maj 2004 Ja pierwszy, ja! :) No mnie sie bardzo podoba, misio w swym strachu jest po prostu sliczny. Popatrzylem na stronke no i.. jest na co! Kongratulejszon!
Cpt.Obvious Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 Po pierwsze ściągnij grafike z stopki i zapraszam do lektury: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=10087 Co do misia, misiu akurat najfajniejszy z całej pracy :) Ma swój wyraz, dosyc fajne texturki, szkoda tylko że z tym białym troszke przesadziłeś. Robi się dużo chaosu i spłaszcza obrazek nieco. Motyl też mógłby być ciekawiej zaprezentowany. Poza tym pracka ok. No i witamy na forum.
little-ninja Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 szkoda tylko ze nie zdecydowales sie na konkretniejsze swiatlo, ale to kwestia konwencji...subcio
leander Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 Gdyby biel nieco wystudzic to na okladke ksiazki jak znalazl :)
Rekomendowane odpowiedzi