Elvans Napisano 16 Grudzień 2010 Share Napisano 16 Grudzień 2010 (edytowane) Zaklepuje sobie temacik i pytanie czy w pracy musi być wykorzystany jakiś konkretny mit itp czy mogą być po prostu postacie, potwory z mitów? Ps. Dzięki zapomniałem o tym ; ) Edytowane 21 Grudzień 2010 przez Elvans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermod Napisano 16 Grudzień 2010 Share Napisano 16 Grudzień 2010 W regulaminie nie było tego sprecyzowanego jak się nie mylę. Więc możliwe, że po prostu coś związanego z jakimś mitem. Ps. Jak robiłeś copy-paste tytułu posta to chociaż mogłeś zmienić na swój nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 16 Grudzień 2010 Share Napisano 16 Grudzień 2010 Chodizlo mi o to by w epicki sposob pokozac jakas mitologie, wiec np moze morski stwor Jörmungandr http://en.wikipedia.org/wiki/J%C3%B6rmungandr Naprawde, sposobow jest mnostwo, az dziw ze tak malo ludzi bierze udzial..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 16 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2010 Powoli kombinuje jakiś pomysł i jest kilka szybkich propozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 numero uno moim zdaniem najlepsza, dokladnie pokazuje epicki "wymiar" sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 18 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2010 Pierwsze wstępne łubudubu ale chyba zrezygnuje z tej metody i spróbuje jak z rytuałem może nie będzie tak dopieszczone i wycackane ale będzie miało ręcę i nogi. Na 100% zwężę bo za szerokie mi się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2010 I inna próba przedstawienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 21 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2010 Taki szybki motyw ogółem był tu też ukryty za skałami pan ale strasznie kopały mi się wtedy plany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 UWAGA !! UWAGA !! Przypominam, iż jutro kończymy, finalne prace należy umieszczać do godziny 23.59.59 ;). w poniedziałek startuje SONDA. Powodzenia i wytrwałości //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThoR_ Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 masakra.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi