Napisano 18 Grudzień 201014 l ładnie wyglada ale szkoda ze samochod nie ma wgniecen po uderzeniach i te cienie (ławki i dziewczyny) wedlug mnie zle sie nakladaja ale to tylko moje spostrzezenia:) pozdrawiam calosc na + :)
Napisano 19 Grudzień 201014 l spodobał mi się mashine head. reszta nie porywa. Symulacje zrobione na szybciora. Wydaje mi się, że lepiej byś zrobił, gdybyś jedną symulację przygotował, ale naprawdę dobra. albo chociaż przyzwoitą. pozdro i powodzenia.
Napisano 20 Grudzień 201014 l Autor yasamaru, do wgnieceń dopiero będę dochodził, dzięki :) bartolomeo, zapomniałeś dodać: "Symulacje wyglądają na zrobione na szybciora" bo w rzeczywistości całość robiłem od lipca w tak zwanym międzyczasie. Niestety na hiper symulacje nie mogę sobie teraz pozwolić. Dodatkowo w trakcie zjarał mi się zasilacz:) Zdaję sobie sprawę, że wypasu nie ma, jednak jestem zadowolony iż udało mi się to skończyć, czegoś się nauczyłem. Dzięki, będzie lepiej :)
Napisano 20 Grudzień 201014 l absolutnie nie kwestionuję Twoje pracy :) na pewno się napracowałeś. I co się nauczyłeś to Twoje. Po prostu wizualnie nie robi to wrażenia na mnie. Ale czekam na następne :) Ma być lepiej! :)