Czarussi Napisano 21 Grudzień 2010 Napisano 21 Grudzień 2010 Witam po przerwie i od razu atakuję challenge corner :) Mój pomysł to Anubis wysysający dusze ofiar poległych w starożytnej bitwie. Na początek szkic co by spróbować kadr ustawić, wszelkie info odnośnie proporcji i perspektywy mile widziane. Coś mi nie gra w prawej nodze anubisa - zły układ stopy?
Coyote Napisano 21 Grudzień 2010 Napisano 21 Grudzień 2010 perspektywa nie halo przed wszystkim :) ustaw sobie najpierw horyzon rozrysuj perspektywę a dopiero potem rób szczegóły jak dusze czy "zły układ stóp" ;)
Czarussi Napisano 21 Grudzień 2010 Autor Napisano 21 Grudzień 2010 no właśnie tylko gdzie ten horyzont powinien być ;) chyba w taki obrazku gdzie ma być trochę panoramy pola bitwy to tak bardziej na wysokości oczu głównego bohatera?
Coyote Napisano 21 Grudzień 2010 Napisano 21 Grudzień 2010 to już zależy od ciebie gdzie ma być horyzont :) poczytaj pooglądaj jest tego w sieci trochę
Czarussi Napisano 21 Grudzień 2010 Autor Napisano 21 Grudzień 2010 dalsza akcja z anubisem na razie ciągle ustawianie kadru i klimatu
Czarussi Napisano 22 Grudzień 2010 Autor Napisano 22 Grudzień 2010 (edytowane) no i następny tym razem już przymiarka z perspektywą itp. teraz tylko trzeba nocne kolorki poznajdować no i zbroja Edytowane 22 Grudzień 2010 przez Czarussi
miriam Napisano 15 Styczeń 2011 Napisano 15 Styczeń 2011 UWAGA !! UWAGA !! Przypominam, iż jutro kończymy, finalne prace należy umieszczać do godziny 23.59.59 ;). w poniedziałek startuje SONDA. Powodzenia i wytrwałości //Pozdr.
Czarussi Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Napisano 15 Styczeń 2011 Niestety znowu mi się nie udało, chorubsko paskudne się przykleiło i w dodatku postanowiłem zrobić ciaśniejszy kadr a czasu na to nie starczy. Sorry jeśli komuś zblokowałem temat no i wszystkim życzę powodzenia w bitwie :). Wracam leczyć się bo rysować to trzeba na zdrowo ;)
Rekomendowane odpowiedzi