Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam! Mam taki problemik, staram się wymodelować siatkę z 'wgłębieniami', i nie za bardzo ogarniam jak do tego podejść.

Na razie próbowałem zrobić low poly, dodać support edges i ts, wyszło jak wyszło =/

Pokombinuje troszkę ale czekam na jakieś podpowiedzi!

Pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

No dobra, zrobiłem troszkę inaczej - fragment w którym ma być wgłębienie troszkę zagęściłem, potem na całości użyłem turbo smootha.

Następnie extrudem wepchnąłem chciany fragment do środka, wychamferowałem edge które mają być ostre i znowu wrzuciłem turbo smootha.

Efekt w załączniczku, jest już nieźle, ale jeśli ktoś zna inny sposób z chęcią poznam :)

Pzdr!

Napisano

Ta siatka low co miałeś na samym początku + 10 lini poprowadzonych przy krawędziach załatwiło by sprawę...poczytaj jak działa TS

Napisano
  • Autor

Próbowałem i tak, ale ciężko było poprowadzić je przy krawędzi w pobliżu miejsca zgięcia.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.