Posted June 3, 200421 yr Chciałem zaprezentować prackę z 1999, wzorowaną na (jak się później okazało na renderingu referencyjnym z którejś wersji maxa :D) grafice z okładki zeszytu szkolnego :) (scan zeszytu do wglądu, swoją drogą ciekawe czy zapłacili Discretowi:) W czasie powstawania lunety maxem zajmowałem sie okolo roku, sprzęt jakim wtedy dysponowałem to K6 200 mhz +96 MB RAM.
June 3, 200421 yr a to moze pokaz swoje tezazniejsze pracki hmm najbardziej mnie ciekawi ta textura walla bo sie zdaje ze jest trozke mlodsza niz ten rocznik.....hmm moze sie myle
June 4, 200421 yr Author zapewniam iz pracka jest z 99, dokladnie z miesiecy wakacyjnych, wbrew oczywistym wnioskom iz w ciagu 5 lat robi sie ogromne postepy to ja mialem ponad 2 lata przerwy od 3d, (tak od 2001), teraz wracam do maxa ... musze wygrzebac pozniajsze pracki, czyli te do 2001 :) co do spraw w miare aktualnych to daje linka do kawałka animacji powstalem \"po powrocie\" :) http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=11618 Sebos