pawcioo5 Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 Witam. Wymodelowałem sobie samochód w 3ds max 2010 i chciałbym zrobić krótką animacje ale niewiem jak :( chodzi o animowanie całej fizyki jazdy. Słyszałem o pluginie madcar ale jest darmowy do wersji 2009:( a na forum nie znalazłem żadnego tutka w tym kierunku, chyba że źle szukam :) prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horus Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Niedarmowy (ale mozna demo sciagnac) jest Craft Director Studio. Generalnie to jezdzisz autkiem w max`ie jak w jakiejs grze, a on Ci sam klucze wstawia. Zawieszenie, hamowanie itd wszystko cacy dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekp_92 Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 nie wiem czy już przeszukiwałeś google, nie wiem też czy znalazłeś tę stronę co ja... nie jest to co prawda zaden plugin ani skrypt ale myślę że powino załatwić sprawę, tymbardziej że coś się przy tym nauczysz http://cg.tutsplus.com/tutorials/autodesk-3ds-max/create-an-advanced-drifting-car-rig-in-3ds-max-day-1/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcioo5 Napisano 5 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2011 dzieki pokombinuje i zobaczymy co z tego wyjdzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi