Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam to i ja spróbuje swoich sił w bitwie 3D.

Pomysł : Facet po czterdziestce, nie mogący się pogodzić z upływem czasu wystrojony na dzisiejszego nastolatka, śliniący się na młode dziewczyny na parkiecie w jakimś klubie. Ogólnie będący w stanie kryzysu wieku średniego. (Jak Ibisz :P ).

A guy after forty, who can't get used to the flow of the time, who is dressed up like a modern teenager, and is salivating over young girls at the dancefloor in a club. Generaly he's having a middle age crisis.

Edytowane przez Smoku
  • Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zmieniłem nieco koncept który jest w pierwszym poście, tamten jeszcze za bardzo pod wpływem sylwestra :).

Daniel, myślę raczej utrzymać to w klimacie mało realistycznym, przerysowanym ale nie kreskówkowym.

Poniżej dwa pierwsze koncepty, faceta który wyszedł trochę bardziej jak homo niż hetero w kryzysie wieku średniego. Ale to wynika z mojej słabej znajomości 2D i małego opanowania piórka tabletu. Drugi koncept to jeden z obiektów pożądania głównego bohatera pracy. Będzie ich jeszcze kilka.

kryzyswpan.png

kryzyswpanna1.png

Napisano (edytowane)

Co tam zakola niech gość ma już przekrzywiony mega sztuczny tupecik/perukę tak jak ma czasami Połomski jak śpiewa - to dopiero podkreślenie kryzysu średniego wieku i braku akceptacji samego siebie by było :)

ps - nie nabijam się z łysych mnie to też czeka :(

Edytowane przez Janek
Napisano
Co tam zakola niech gość ma już przekrzywiony mega sztuczny tupecik/perukę tak jak ma czasami Połomski jak śpiewa - to dopiero podkreślenie kryzysu średniego wieku i braku akceptacji samego siebie by było :)

ps - nie nabijam się z łysych mnie to też czeka :(

Dobre.

A łysość czeka właściwie każdego faceta. :P Wynika to ze znacznie większej tendencji niż w przypadku kobiet.

Np. każdy z nas dziennie traci ponad 100 włosów.

Napisano

Janek nie ma co ja już mam zakola :/ pomyśle nad tym co mówiliście. Poniżej ostatni koncept panienki bo większość będzie szła w ten deseń, po woli już modeluję, przypominam sobie topologie głowy bo dawno nie robiłem. I od tygodnia myślę nad kompozycją. Nie długo wrzucę coś konkretnego.

panienka.png

Ahoj

Napisano

Generalnie ambitnie podeszłaś do tematu postacie ludzi są zawsze według mnie najbardziej wymagające i najbardziej na nich widać wszelkie nie doskonałości ale i też miejsca które wymagały dużo pracy i które mogą zadecydować o wysokiej ocenie. Sam cały czas zastanawiam się, aby ruszyć temat u mnie praca ograniczała by się do jednej głównej postaci ludzkiej w takim piksarowym klimacie bo na foto realizm brak mimo wszystko czasu ale przede wszystkim umiejętności. Eeh zakola tyż mam Smoku ale co to za faceci by z nas byli bez lekkich ubytków wywołanych testosteronem ;)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności