Smoku Napisano 1 Styczeń 2011 Napisano 1 Styczeń 2011 (edytowane) Witam to i ja spróbuje swoich sił w bitwie 3D. Pomysł : Facet po czterdziestce, nie mogący się pogodzić z upływem czasu wystrojony na dzisiejszego nastolatka, śliniący się na młode dziewczyny na parkiecie w jakimś klubie. Ogólnie będący w stanie kryzysu wieku średniego. (Jak Ibisz :P ). A guy after forty, who can't get used to the flow of the time, who is dressed up like a modern teenager, and is salivating over young girls at the dancefloor in a club. Generaly he's having a middle age crisis. Edytowane 8 Styczeń 2011 przez Smoku
pirx Napisano 1 Styczeń 2011 Napisano 1 Styczeń 2011 A w jakim stylu? Kreskówkowym czy też tak jak samochód czyli foto?
Smoku Napisano 1 Styczeń 2011 Autor Napisano 1 Styczeń 2011 Zmieniłem nieco koncept który jest w pierwszym poście, tamten jeszcze za bardzo pod wpływem sylwestra :). Daniel, myślę raczej utrzymać to w klimacie mało realistycznym, przerysowanym ale nie kreskówkowym. Poniżej dwa pierwsze koncepty, faceta który wyszedł trochę bardziej jak homo niż hetero w kryzysie wieku średniego. Ale to wynika z mojej słabej znajomości 2D i małego opanowania piórka tabletu. Drugi koncept to jeden z obiektów pożądania głównego bohatera pracy. Będzie ich jeszcze kilka.
bolitic Napisano 1 Styczeń 2011 Napisano 1 Styczeń 2011 Cool, fajnie rysujesz - trzymam za Ciebie kciuki! :)
pirx Napisano 2 Styczeń 2011 Napisano 2 Styczeń 2011 No, fajnie. :) Facet mógłby mieć już np. zakola.
Janek Napisano 3 Styczeń 2011 Napisano 3 Styczeń 2011 (edytowane) Co tam zakola niech gość ma już przekrzywiony mega sztuczny tupecik/perukę tak jak ma czasami Połomski jak śpiewa - to dopiero podkreślenie kryzysu średniego wieku i braku akceptacji samego siebie by było :) ps - nie nabijam się z łysych mnie to też czeka :( Edytowane 3 Styczeń 2011 przez Janek
pirx Napisano 3 Styczeń 2011 Napisano 3 Styczeń 2011 Co tam zakola niech gość ma już przekrzywiony mega sztuczny tupecik/perukę tak jak ma czasami Połomski jak śpiewa - to dopiero podkreślenie kryzysu średniego wieku i braku akceptacji samego siebie by było :) ps - nie nabijam się z łysych mnie to też czeka :( Dobre. A łysość czeka właściwie każdego faceta. :P Wynika to ze znacznie większej tendencji niż w przypadku kobiet. Np. każdy z nas dziennie traci ponad 100 włosów.
Smoku Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Napisano 8 Styczeń 2011 Janek nie ma co ja już mam zakola :/ pomyśle nad tym co mówiliście. Poniżej ostatni koncept panienki bo większość będzie szła w ten deseń, po woli już modeluję, przypominam sobie topologie głowy bo dawno nie robiłem. I od tygodnia myślę nad kompozycją. Nie długo wrzucę coś konkretnego. Ahoj
Janek Napisano 11 Styczeń 2011 Napisano 11 Styczeń 2011 Generalnie ambitnie podeszłaś do tematu postacie ludzi są zawsze według mnie najbardziej wymagające i najbardziej na nich widać wszelkie nie doskonałości ale i też miejsca które wymagały dużo pracy i które mogą zadecydować o wysokiej ocenie. Sam cały czas zastanawiam się, aby ruszyć temat u mnie praca ograniczała by się do jednej głównej postaci ludzkiej w takim piksarowym klimacie bo na foto realizm brak mimo wszystko czasu ale przede wszystkim umiejętności. Eeh zakola tyż mam Smoku ale co to za faceci by z nas byli bez lekkich ubytków wywołanych testosteronem ;)
Rekomendowane odpowiedzi