Gość ovcovc Napisano 2 Styczeń 2011 Napisano 2 Styczeń 2011 Witam, to mój pierwszy post na forum. Przedstawiam Wam krótką animowaną etiudkę, której jestem autorem. Jako, że jestem w temacie animacji bardzo początkujący, raczej nie spodziewajcie się fajerwerków:) Bardzo proszę o komentarze. Animacja wykonana w większości w Adobe After Effects, natomiast elementy 3d w blenderze. Jestem również autorem muzyki. Pozdrawiam
natas Napisano 4 Styczeń 2011 Napisano 4 Styczeń 2011 Mi się podoba klimat .Bardzo dobry start na forum ...
Pawel Lipka Napisano 12 Styczeń 2011 Napisano 12 Styczeń 2011 Hej. Zgrabnie to wykonales, szczegolnie mimo braku doswiadczen. Widac duze wyczucie i swiadomosc. Muzyka git! Prowadzenie filmu tez jest niezle...jak rozkrecisz sie w animacji bedziesz mogl naprawde wartosciowe i subtelne historie przekazywac, a widac duzy talent. Napisz cos o tresci, motywach czemu taki temat...i czy masz jakies podsumowania, refleksje? Zaluje czasem, ze pomija sie te aspekty i rozmawia glownie o technikaliach na forum, a to rownie ciekawe:) Pawel Zapraszam chetnych na szkolenia online "Tworzenie filmu animowanego"
Rekomendowane odpowiedzi