Lukasz2244 Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Witajcie, Tak jak w temacie. potrzebuję taki model, albo jak macie pomysł na wykonanie (bardziej tutek) będę wdzięczny pozdro Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enter24 Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 jak potrzebujesz modelu/tutka to lepiej zmień temat bo nie wynika z niego, że potrzebujesz pomysłu/tutoriala na szyszkę. mnie przynajmniej przyciągnęła ciekawość jak to zrobiłeś (tak dla mnie oznacza ten temat) i jak wyglada gotowa szyszka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechoo Napisano 5 Styczeń 2011 Share Napisano 5 Styczeń 2011 Jesli potrzebujesz tutka, napisz do jakiego softu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2244 Napisano 6 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2011 Sorki, ale bardzo dawno nie zaglądałem na forum i wszelkie zasady odeszły w niepamięć.Soft to 3ds max. Muszę zrobić logo z szyszką i z igłami ale nie mam weny jak to zrobić Z góry dzięki za pomoc Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi