thud Napisano 5 Styczeń 2011 Share Napisano 5 Styczeń 2011 View of a far future life where scientists have been playing God by controlling weather conditions. Nature shows power over the people once again and mankind must face the impending doom. It's the beginning of the end of our world. Tematem przewodnim bedzie tu snieg (globalne ochlodzenie). Jestem na etapie zbierania referek. Bitwe ta traktuje jako trening, i relaks pomiedzy moja praca co mi pomaga w odstresowaniu ;d. Tablet posiadam zaledwie 3 tyg. i dopiero zaczynam przygode z 2d wiec nauki przede mna cala masa ;d. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 (edytowane) a wiec moj pierwszy szkic i zamysl pracy. jesli chodzi o kompozycje itp. to na pewno jest cala masa bledow ktore juz mozna mi wytknac mimo iz to dopiero poczatek ;d. jest to moja pierwsza praca 2d i praktycznie pierwsza stycznosc z tabletem (tradycyjnie tez nigdy nie malowalem za wiele). powolutku bede dlubac szczegoly. juz teraz widze, ze zgubilem jedynke rzymska na zegarze i ze nie poprawilem spodu budynku, bo on tez bedzie zakryty przez snieg pozdrawiam Edytowane 8 Styczeń 2011 przez thud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmiel Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Fajniej by to wyglądało gdyby dziecko było niesione na rękach przez gostka, w śniegu po kolana albo nawet po pas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Jak na pierwszą pracę 2d jest nieźle, ale zgadzam się z thudem żeby nie stawiać postaci na wydeptanym chodniku. Tą brakującą jedynkę (12) możesz zwiesić żeby się dyndała na ostatnim gwoździu. Ta inna jedynka (1) jest za nisko, jest między pozycją 1 a 2. Te budynki w oddali odbijają się w lodzie? Wtedy powinny mieć w dół i w górę tą samą wysokość (licząc od brzegu). Ze śniegu za wieżą mogą wystawać jakieś dachy albo kominy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi