Napisano 5 Czerwiec 200420 l Wyrenderowałem 60 klatkową animację i trwa ona coś koło 1,5 sekundy. Chciałbym żeby trwała dłużej czyli żeby wszystko działo się wolniej, beż zmieniania liczby klatek. Jak to zrobić? Mam również problem z renderingiem animacji, gdyż kiedy chcę zgrać animacje w divXie w 60% prób max mi się wywala w momencie w którym powinno się pojawić okienko w którym wybiera się codeka. Proszę o pomoc.
Napisano 5 Czerwiec 200420 l Cytat [...] żeby wszystko działo się wolniej, beż zmieniania liczby klatek [...] Traktując wszystko to dosłownie, to co najwyżej zmniejszyć FPS ze standardowych 24/30 na niższą wartość, ale chyba nie o to chodzi...? Bardziej stawiam na to, że chcesz te 1,5 sekundy wydłużyć, ale bez straty na płynności animacji... jeśli tak, to znajdź przycisk \'time configuration\' w prawym dolnym rogu interface\'u max\'a i w nowym oknie skorzystaj z opcji \'re-scale time\'. Ad2. zapisuj najlepiej do TIFF\'ów i połącz jakimkolwiek innym programem, sporo takich darmowych można znaleźć... zawsze bezpieczniej.
Napisano 5 Czerwiec 200420 l Autor Tak też myśałem, żo trza coś zrobić z tym \"rescale time\" już doszedłem o co chodzi. Dzięki za pomoc.