persching Napisano 5 Czerwiec 2004 Napisano 5 Czerwiec 2004 od pewnego czasu przymierzałem się do zrobienia scenki w klimatach marynistycznych. Mam zamiar zrobić ładny sztorm, jakąś łajbe na nim się kolebiącą i może w oddali jakiś kawałek lądu. Poniżej pierwsze próby z wzburzonym morzem
dirty Napisano 5 Czerwiec 2004 Napisano 5 Czerwiec 2004 oby nie ostatnie proby bo poki co to jajco widac nie sztorm
Orion Napisano 5 Czerwiec 2004 Napisano 5 Czerwiec 2004 Gdzieś na necie widziałem do takiej fali totura
kulexy Napisano 5 Czerwiec 2004 Napisano 5 Czerwiec 2004 sztorm w nocy to nie widac za duzo, ale mozesz dac jakas blyskawice ktora rozswietli scene i moze jakas latarnie morska albo statek :D Pozdr.
Gość User190 Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 ...po początku nie można stwierdzić nic :)
persching Napisano 6 Czerwiec 2004 Autor Napisano 6 Czerwiec 2004 ajjj chyba jest gorzej niż było, ale przynajmniej trochę jaśniej :/ , no i wyłączyłem m blura btw. jak zrobić bryzgi wody na szczytach fal. Takie żeby cząsteczki były \"podkręcane\" ku górze?
saladynsan Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 A może powinieneś spróbować zrobić sztorm ale koło brzegu żeby fale uderzały o falochrony mógłby byc fajny efekt
Satch Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 he he ten drugi renderek wyglada troche jak najazd kamerki na beczke z parujacą smołą :-),ale ja bym sie nie poddawał jesteś juz wda rendery bliżej celu ,a kazdy pomysł jest ok,trzeba tylko się naharowac ,pozdrawiam:-)
Rekomendowane odpowiedzi