Gość kamil77 Napisano 18 Styczeń 2011 Napisano 18 Styczeń 2011 Witam ! Jestem tu nowy i do tej pory nie miałem nic wspólnego z filmem animowanym. Do momentu gdy całkiem niedawno znajoma wyciągneła mnie na jakiś tam pokaz filmów animowanych. Film był niesamowity i zrobił na mnie niezwykłe wrażenie. Dbałość o szczegóły, poruszające się roboty, muzyka, dźwięk coś niesamowitego. Poza tym niebanalna historia. To był ZGRZYT, a dokładnie jego pokaz w Warszawie wraz z innymi filmami całkiem młodego twórcy (jak później przeczytałem) Michała Mroza. Chłopak robi niesamowita robotę. Dzięki niemu (a konkretnie jego filmom) zaczałem interesować się głębiej animacją. Dokopałem się tez oczywiście do jego stron, gorąco Wam polecam ten film, a oto jego oficjalna strona na FB : http://www.facebook.com/michalmroz.zgrzyt Chociaż podejrzewam że większośc z Was już go widziała - w koncu to forum o animacji Jak wiece coś więcej o twórczości tego młodego artysty to podzielcie się ze mną , będe bardzo wdzięczny
Rekomendowane odpowiedzi