saperek24 Napisano 20 Styczeń 2011 Share Napisano 20 Styczeń 2011 Poniżej znajduje się screen.Problem polega na tym, że na przykład chce edytować edge i znika mi obiekt który chce edytować gdy klikam edge: Może ktoś z was miał taki problem? Czy jest na to jakaś rada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infected Napisano 20 Styczeń 2011 Share Napisano 20 Styczeń 2011 Zmian sterowników karty graficznej co powoduje? Jest jakaś różnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperek24 Napisano 20 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2011 niestety zmiana sterowników nic nie dała wcześniej było wszystko ok nie wiem co się stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 21 Styczeń 2011 Share Napisano 21 Styczeń 2011 To prawdopodobnie jest problem karty graficznej, a probowales instalowac wszystkie hotfiksy i serwis paki do maxa??moze pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperek24 Napisano 21 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2011 nie wiem jak to możliwe ale samo się naprawiło ale dzięki za zainteresowanie temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi