Napisano 22 Styczeń 201114 l Probuje jakos to ogarnąć, ale źle to wyglada. Jakbyście rozłożyli siatkne na tym elemencie?
Napisano 22 Styczeń 201114 l z lewej strony tam jak masz tego wzmacjaniacego egda (taki z gory na dol co leci:P) co po smooth ci odjezdza. to dodaj jeszcze jednego takiego. Nie musi by c tak blisko jak tego detalu. Edit: Mam nadzieje ze rozumiales:P
Napisano 22 Styczeń 201114 l Autor dzieki za odpowiedz. Pomoglo troche ale nadal cos jest zle, napewno to zalamanie powinienem jakos usunac
Napisano 22 Styczeń 201114 l Hej. Co prawda nie mam dużego doświadczenia, ale osobiście bym kombinował tak jak zaznaczyłem niżej na zdjęciu dodał krawędzie (czerwone) i może później spróbowałbym dać jeszcze jedną (zielone). [strzałki czyli poprowadzone do końca, czy naokoło jak tam jest). Jakość kiepska i kiepsko widać ale chyba widać :)
Napisano 22 Styczeń 201114 l kolega wyzej dobrze radzi. Popieram Sam nie zauwazylem tego wczesniej moze sie nie wyspalem ale musisz pociagnac te egde'e do konca tak by quady powstaly.