KLIK Napisano 22 Styczeń 2011 Napisano 22 Styczeń 2011 Probuje jakos to ogarnąć, ale źle to wyglada. Jakbyście rozłożyli siatkne na tym elemencie?
guru Napisano 22 Styczeń 2011 Napisano 22 Styczeń 2011 z lewej strony tam jak masz tego wzmacjaniacego egda (taki z gory na dol co leci:P) co po smooth ci odjezdza. to dodaj jeszcze jednego takiego. Nie musi by c tak blisko jak tego detalu. Edit: Mam nadzieje ze rozumiales:P
KLIK Napisano 22 Styczeń 2011 Autor Napisano 22 Styczeń 2011 dzieki za odpowiedz. Pomoglo troche ale nadal cos jest zle, napewno to zalamanie powinienem jakos usunac
xxxander3000 Napisano 22 Styczeń 2011 Napisano 22 Styczeń 2011 Hej. Co prawda nie mam dużego doświadczenia, ale osobiście bym kombinował tak jak zaznaczyłem niżej na zdjęciu dodał krawędzie (czerwone) i może później spróbowałbym dać jeszcze jedną (zielone). [strzałki czyli poprowadzone do końca, czy naokoło jak tam jest). Jakość kiepska i kiepsko widać ale chyba widać :) 1
guru Napisano 22 Styczeń 2011 Napisano 22 Styczeń 2011 kolega wyzej dobrze radzi. Popieram Sam nie zauwazylem tego wczesniej moze sie nie wyspalem ale musisz pociagnac te egde'e do konca tak by quady powstaly.
Rekomendowane odpowiedzi