fabws Napisano 22 Styczeń 2011 Napisano 22 Styczeń 2011 (edytowane) Witam. Załączam pierwsza wizke, ktora odwazyłem sie pokazac. Prosze o ocene i o krytyke. Wszelkie uwagi co mozna poprawic mile widziane. 3d max + Mental Ray + PS. Pełna wersja obrazka: http://img827.imageshack.us/i/room3y.jpg/ Edytowane 24 Styczeń 2011 przez fabws korekta
lukasjogabonito Napisano 22 Styczeń 2011 Napisano 22 Styczeń 2011 Siema...z mentalem miałem niewiele wspólnego, ale dobrze to wygląda....co wsadziłeś za okno, że tak słońce pada?
fabws Napisano 24 Styczeń 2011 Autor Napisano 24 Styczeń 2011 (edytowane) Dzieki. Za oknem wstawilem mape drzewa. Edytowane 24 Styczeń 2011 przez fabws
MariushO Napisano 24 Styczeń 2011 Napisano 24 Styczeń 2011 Ogolnie fajnie dokoncz jeszcze wszystkie materialy. Na suficie z tylu masz jakas dziwna czarna dziure i wydaje mi sie ze w tylnej czesci powinien byc wiekszy kontrast miedzy swiatlem i cieniem, ale to tylko moje odczucie.
fabws Napisano 24 Styczeń 2011 Autor Napisano 24 Styczeń 2011 mariusho>> zgadzam sie tez mnie to troche gryzło. Poprawilem troche i zalaczylem nowy link
Rekomendowane odpowiedzi