chinczyk Napisano 10 Luty 2003 Napisano 10 Luty 2003 mam takie pytanko: w jaki sposob rozklada sie swiatlo, kiedy ustawi sie bounces na powiedzmy duzo wiecej niz 2, chodzi mi o realizm oswietlenia. wiadomo bowiem, ze kazdy material pochlania jakis procent promieniowania. czy brazilowe materialy zachowuja sie w taki sposob, ze \"zjadaja\" czesc promieni? ja niestety nie jestem w stanie tego sprawdzic na swoim sprzecie :(, bo trwaloby to pewnie do wydania drugiego numerka brazila
Gość User190 Napisano 10 Luty 2003 Napisano 10 Luty 2003 Zywotność można ustawić w opcjach brazila... nie mam czasu, żeby Ci to dokładnie opisać - pokombinuj!
marcoos Napisano 10 Luty 2003 Napisano 10 Luty 2003 można to ustawic albo w światełku brazilowym lub/i w materiale braz. utility, przy standardowych ustaiwniach chyba to co pada = to co się odbija
chinczyk Napisano 11 Luty 2003 Autor Napisano 11 Luty 2003 dzieki, ale jeszcze pewnie bede was meczyl dalej :P P.S. a czemu na forum raz jest angielski a raz polski? ;)
Gość User190 Napisano 11 Luty 2003 Napisano 11 Luty 2003 Pobaw się Indirect energy filters - one ustawiają siłę odbicia.
Rekomendowane odpowiedzi