SteaVe Napisano 29 Styczeń 2011 Napisano 29 Styczeń 2011 Siema ;) Ostatnio trochę wolnego czasu (ferie :D), więc postanowłem coś pomodelować. Trafiło na fotele. Powoli zamierzam zbierać sprzęt do modelu pokoju, ale to w przyszłości. Ten stoliczek to tak dla dekoracji, jego też możecie sie czepiać xD Głównie chdzi mi o podnoszenie skilla, więc proszę o jakieś podpowiedzi, krytykę co do tego modelu i jakieś porady na przyszłość. Ps: Wiecie może co może być nie tak w lewym fotelu (chodzi o to białe coś)?
MRmike Napisano 29 Styczeń 2011 Napisano 29 Styczeń 2011 robisz z glowy czy z referki jakiejs? jesli z glowy to popraw oparcia po bokach fotelu, bo sa za szerokie (maja prawie taka szerokosc jak siedzenie). jesli chodzi o poprawianie skila to wez jakis fotel z katalogu czy ze strony i trzymaj sie wymiarow. tyle z mojej strony
SteaVe Napisano 29 Styczeń 2011 Autor Napisano 29 Styczeń 2011 Miałem referke, troszke inną niż ta, bo była z perspektywy, ale to ten fotel. Wymiary musze przyznać z głowy, model sie troche różni. Dzięki i pozdrawiam ;)
Rekomendowane odpowiedzi