Napisano 31 Styczeń 201114 l Witam, Zakładam wątek w celach ćwiczebnych. Na 1 ogień 11 second z tego miesiąca, sporo brakuje, ale już nie miałem sił na więcej, w lutym będzie lepiej. Jest to też mój większy debiut w Maya. Pozdrawiam. Edytowane 20 Marzec 201113 l przez adrian2608
Napisano 31 Styczeń 201114 l dosyc nieczytelne to wszystko ... za duzo postacie sie ruszaja i ciezko przeczytac calosc powinienes bardziej skupic sie na tym co kazdy gest ma przekazac i moze pocwiczyc sameu ten dialog przed lustrem by zobaczyc jak twoje cialo zachowalo by sie przy takim actingu ale widac ze animujesz cos i napewno dasz rade jak pocwiczysz wiecej ;) powodzenia !
Napisano 20 Marzec 201113 l Autor Kusanagi- dzięki, następnym razem będzie lepiej ;] Tym razem, takie tam po godzinach na Bitwę Animacyjna na Blenderowni. pozdrawiam
Napisano 20 Marzec 201113 l Przyjrzyj się dokładnie jak Twoja postać robi pompki. Sprawia wrażenie, że moment opadania jest naciskiem tułowia na ręce. Mam namyśli że najpierw opada tułów a potem uginają się łokcie co sprawia wrażenie jakby postać naciskała żeby opaść. Dzięki grawitacji powinna tylko ugiąć łokcie i tułów sam opada wtedy. Nie jestem pewien czy wyraziłem jasno co miałem na myśli i czy rzeczywiście mam rację, ale takie odnoszę wrażenie. Pozdrawiam