Ayua Napisano 5 Luty 2011 Napisano 5 Luty 2011 (edytowane) Mam problem, otóż w 2:40s tego tutoriala... ...manipulując ową dolną kończyną dzieje się u mnie coś takiego http://img153.imageshack.us/i/beztytuuqsr.jpg/ Czyżbym zrobił coś nie tak? Kości zlinkowałem dokładnie tak jak na tutorialu. Edytowane 5 Luty 2011 przez Ayua
Ayua Napisano 5 Luty 2011 Autor Napisano 5 Luty 2011 Od razu pozwolę sobie zdać kolejne pytanie, otóż chce animować bieg przy czym przesunąć ciało(oprócz stóp), tak żeby stopy nie odrywały się od miejsca w którym leżą. Niestety przesuwa mi się cały szkielet. Jak to zrobić?;s
mirach Napisano 5 Luty 2011 Napisano 5 Luty 2011 niedlugo cale te forum zapelni sie wątkami "problem"
Ayua Napisano 5 Luty 2011 Autor Napisano 5 Luty 2011 I co w związku z tym? Głowa Ci wtedy eksploduje, iż tak się tym przejmujesz?
polka dot Napisano 5 Luty 2011 Napisano 5 Luty 2011 cześć, myślę że mirachowi chodzi o intuicyjne nazywanie wątków. ktoś kto będzie miał podobny problem nie znajdzie w wyszukiwarce tego wątku - wątku w którym prawdopodobnie padnie rozwiązanie. jeśli zdecydujesz się zmienić temat możesz zrobić to edytując pierwszy post, a co do pytania niestety nie pomogę Ci bo się nie zajmuję animacją, nie czaję bazy. pozdrawiam
Ayua Napisano 5 Luty 2011 Autor Napisano 5 Luty 2011 Chyba że tak, o tym nie pomyślałem. Przepraszam, już zmieniam nazwę.
mirach Napisano 5 Luty 2011 Napisano 5 Luty 2011 I co w związku z tym? Głowa Ci wtedy eksploduje, iż tak się tym przejmujesz? wiesz, to tobie powinno zalezec na poprawnym nazwaniu wątku - im lepiej opiszesz problem w temacie, tym wieksza szansa ze trafi tu ktos znający odpowiedz na twoj problem. Ale widze ze wolisz srzelac fochy i robic osobiste wycieczki, w takim razie nie przeszkadzam :)
Ayua Napisano 5 Luty 2011 Autor Napisano 5 Luty 2011 Ależ skąd. Mówiłem już że przepraszam, po prostu źle zrozumiałem twój przekaz, mój błąd.
mirach Napisano 5 Luty 2011 Napisano 5 Luty 2011 W takim razie i ja przepraszam za oskarzanie o fochy.
Rekomendowane odpowiedzi