Napisano 5 Luty 201114 l Mam problem, otóż w 2:40s tego tutoriala... ...manipulując ową dolną kończyną dzieje się u mnie coś takiego http://img153.imageshack.us/i/beztytuuqsr.jpg/ Czyżbym zrobił coś nie tak? Kości zlinkowałem dokładnie tak jak na tutorialu. Edytowane 5 Luty 201114 l przez Ayua
Napisano 5 Luty 201114 l Autor Od razu pozwolę sobie zdać kolejne pytanie, otóż chce animować bieg przy czym przesunąć ciało(oprócz stóp), tak żeby stopy nie odrywały się od miejsca w którym leżą. Niestety przesuwa mi się cały szkielet. Jak to zrobić?;s
Napisano 5 Luty 201114 l Autor I co w związku z tym? Głowa Ci wtedy eksploduje, iż tak się tym przejmujesz?
Napisano 5 Luty 201114 l cześć, myślę że mirachowi chodzi o intuicyjne nazywanie wątków. ktoś kto będzie miał podobny problem nie znajdzie w wyszukiwarce tego wątku - wątku w którym prawdopodobnie padnie rozwiązanie. jeśli zdecydujesz się zmienić temat możesz zrobić to edytując pierwszy post, a co do pytania niestety nie pomogę Ci bo się nie zajmuję animacją, nie czaję bazy. pozdrawiam
Napisano 5 Luty 201114 l I co w związku z tym? Głowa Ci wtedy eksploduje, iż tak się tym przejmujesz? wiesz, to tobie powinno zalezec na poprawnym nazwaniu wątku - im lepiej opiszesz problem w temacie, tym wieksza szansa ze trafi tu ktos znający odpowiedz na twoj problem. Ale widze ze wolisz srzelac fochy i robic osobiste wycieczki, w takim razie nie przeszkadzam :)
Napisano 5 Luty 201114 l Autor Ależ skąd. Mówiłem już że przepraszam, po prostu źle zrozumiałem twój przekaz, mój błąd.