Dominick Napisano 6 Luty 2011 Napisano 6 Luty 2011 Witam, dokończyłem sobie model telefonu komórkowego SAMSUNG OMNIA i900 pozdrawiam
Touch Napisano 6 Luty 2011 Napisano 6 Luty 2011 Dążyłbym do efektu bliższego temu: Tak model, jak i render wymagają jeszcze sporo pracy. Przede wszystkim pokaż siatkę i powiedz coś o modelingu oraz rendererze/ustawieniach. Pozdr
Dominick Napisano 7 Luty 2011 Autor Napisano 7 Luty 2011 (edytowane) poprawiłem materiały ale poszedłem troszke w inną stronę 3ds max 9 + photoshop (a little bit) swiatlo: day light tylko i wylacznie siatka jest w tygodniowym speed modeling'u jezeli bedziesz chcial to wstawie link Edytowane 7 Luty 2011 przez Dominick
Touch Napisano 7 Luty 2011 Napisano 7 Luty 2011 No i już lepiej. Chociaż Samsung i tak zabiłby Cię za taką reklamę:P
fletcher Napisano 7 Luty 2011 Napisano 7 Luty 2011 Mam tą omnię i proporcje są inne. Z resztą zobacz na przykład pokazany przez Touch. Telefon jest u Ciebie za niski i a szeroki :) Sam render nie jest zły, ale mogłeś powalczyć o jakieś ładne odbicia gradientowe.
Dominick Napisano 7 Luty 2011 Autor Napisano 7 Luty 2011 No i już lepiej. Chociaż Samsung i tak zabiłby Cię za taką reklamę:P doskonale to ujoleś i jestem tego swiadomy :) co to proporcji to wiem o nich ale plik w ktorym mialem zapisany model przed ms ma blad i max go nie wczytuje. a model robilem pod speed'a i sie spieszylem dlatego tak to wyglada.
Rekomendowane odpowiedzi