pavlo88 Napisano 6 Luty 2011 Share Napisano 6 Luty 2011 (edytowane) Witam wszystkich :) Jestem nowy na forum i zaczynam próbować swoich sił w tej dziedzinie :) Mam nadzieje, że moje prace nie będą zaniżać poziomu :D Proszę o śmiałą ocenę i krytykę gdyż ona na moim poziomie jest potrzebna :) Pozdrawiam wszystkich Edytowane 6 Luty 2011 przez pavlo88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavlo88 Napisano 6 Luty 2011 Autor Share Napisano 6 Luty 2011 Pierwszy szkic :) Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavlo88 Napisano 6 Luty 2011 Autor Share Napisano 6 Luty 2011 Kolejny krok. Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Luty 2011 Share Napisano 9 Luty 2011 Fajny stworek. Czy to tylko w pierwszym szkicu, czy taki zamiar, że raczej realistyczna postać ucieka przed kreskówkowym stworem? Jeśli taki zamiar, to fajny pomysł. Chyba postać powinna się patrzeć w stronę potwora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi