ICeT Napisano 11 Luty 2003 Napisano 11 Luty 2003 cześć wam. mam do was pytanie czy można zrobić stronke internetową we flash-u,ale żebym nie musiał pisać jakiś żeczy we flash-u?chodzi mi o to czy a się zrobić tak żeby za pomoća różnych zdjęc i jakiś tam animacji zrobić stronke? mam nadzieje że mnie zrozumieliście:D
Alcor Napisano 14 Luty 2003 Napisano 14 Luty 2003 w zasadzie to mozesz zrobic strone we flashu bez bawienia sie w scriptach ale nie bylaby to stronka powalajaca:) (tak mi sie przynajmniej wydaje) a z animacjami uwazaj zebys nie przesadzil: strona nie moze byc za ciezka
Mroczek Napisano 11 Marzec 2003 Napisano 11 Marzec 2003 Zalezy jesli chcialbys miec tylko intro we flashu to wystarczy tylko prosta znajomosc (oczywiscie przy wmiare nieskomplikowanym intrze takim jak naprzykald ruchome obrazki i przelatujace napisy itd.) ale juz cala strona to chyba bez glepszej znajomosci sie nie obejdzie i scryptow.
ramzess Napisano 6 Czerwiec 2003 Napisano 6 Czerwiec 2003 Jeśli chcesz mieć choćby \"dobrą\" strone www wykonaną we flashu, to musisz znać choćby podstawy actionscriptu (który jest wierną kopią języka JavaScript) Pozdrowienia Apostezjon
Rekomendowane odpowiedzi