Skocz do zawartości

Modelowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Fraser
Napisano

Witam, mam problem z modelowaniem. Chciałem wymodelować naboja, no więc zaznaczyłem go za pomocą linii do połowy i wybrałem opcję Lathe - widziałem tak na jednym filmiku i co? Nie pojawił mi się wymodelowany nabój tylko jakieś okręgi, czy coś. Jak mam zrobić, aby po zaznaczeniu pojawił się model a nie siatka?

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Gość Fraser
Napisano

A wie ktoś jeszcze jak spłaszczyć ostrze, aby wyglądało na ostre a nie, żeby na końcu było grube, tylko spłaszczone?

Napisano

fraser, a co powiesz na małą zabawę. Ja Ci udowodnię, że możesz zmienić nazwę tematu, i to nawet dwoma kliknięciami myszki, a Ty to grzecznie zrobisz. Gotowy? Złap się czegoś mocno!

Edytować temat można klikając przycisk „Edycja”, a następnie klikając przycisk "wyślij (zaawansowane)"

edytuj%20temat.jpg

Zmienić nazwę tematu możesz także poprzez podwójne kliknięcie na swój temat w spisie tematów w dziale:

edytuj%20nazwe.jpg

PS na forum jest masa tak nazywanych tematów. Dosłownie masa. Zero wyobraźni. Może zablokujemy możliwość wpisywania tytułów i damy gotowca z "Pomoc". Nie będzie problemu. Codziennie kilka takich przypadków natrafiam ja sam, aż się boje zapytać co mają pozostali :/
Gość Fraser
Napisano

ok, ok, poszukam. jeszcze jedno pytanie. Czy jezeli, np. mialbym pelna wersje pirackiego 3ds' maxa i wykorzystywalbym go do tworzenia modeli, aby podszkolic sie w 3d i wykorzystalbym go do jakichs projektow NIE komercyjnych to czy moglbym za to poniesc jakies konsekwencje? pytam z ciekawości...

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności