Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Modelowanie

Featured Replies

Napisano

Witam, mam problem z modelowaniem. Chciałem wymodelować naboja, no więc zaznaczyłem go za pomocą linii do połowy i wybrałem opcję Lathe - widziałem tak na jednym filmiku i co? Nie pojawił mi się wymodelowany nabój tylko jakieś okręgi, czy coś. Jak mam zrobić, aby po zaznaczeniu pojawił się model a nie siatka?

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fraser17, zmien nazwe watku tak zeby bylo wiadomo na czym polega twoj problem, szybciej dostaniesz odpowiedz.

Napisano

A wie ktoś jeszcze jak spłaszczyć ostrze, aby wyglądało na ostre a nie, żeby na końcu było grube, tylko spłaszczone?

Napisano

fraser, a co powiesz na małą zabawę. Ja Ci udowodnię, że możesz zmienić nazwę tematu, i to nawet dwoma kliknięciami myszki, a Ty to grzecznie zrobisz. Gotowy? Złap się czegoś mocno!

Edytować temat można klikając przycisk „Edycja”, a następnie klikając przycisk "wyślij (zaawansowane)"

edytuj%20temat.jpg

Zmienić nazwę tematu możesz także poprzez podwójne kliknięcie na swój temat w spisie tematów w dziale:

edytuj%20nazwe.jpg

PS na forum jest masa tak nazywanych tematów. Dosłownie masa. Zero wyobraźni. Może zablokujemy możliwość wpisywania tytułów i damy gotowca z "Pomoc". Nie będzie problemu. Codziennie kilka takich przypadków natrafiam ja sam, aż się boje zapytać co mają pozostali :/
Napisano

ok, ok, poszukam. jeszcze jedno pytanie. Czy jezeli, np. mialbym pelna wersje pirackiego 3ds' maxa i wykorzystywalbym go do tworzenia modeli, aby podszkolic sie w 3d i wykorzystalbym go do jakichs projektow NIE komercyjnych to czy moglbym za to poniesc jakies konsekwencje? pytam z ciekawości...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.