TechNet Napisano 15 Luty 2011 Napisano 15 Luty 2011 Witajcie, To mój debiut na max3d.pl więc nie zjedzcie :) W temacie 3D jestem nowy i to moja pierwsza wizka więc szału nie ma xd. Odwzorowałem swój pokój w wersji poremontowej, więc aspektu ustawienia mebli, itp. nie poruszajcie. Soft: 3ds Max 2011, v-ray, Photoshop Czekam na konstruktywną krytykę :)
mati-bor Napisano 16 Luty 2011 Napisano 16 Luty 2011 Na drugim renderku: tekstura na tym kocyku przy krawędziach rozjechała się i przy roletach na oknie światło ostro przebija Ogólnie nie jest najgorzej :p
TechNet Napisano 17 Luty 2011 Autor Napisano 17 Luty 2011 Dzięki mati-bor Wiem o tej teksturze tylko nie miałem pomysłu jak ją naprawić. Przy okazji: znacie jakiś dobry tutek o mapowaniu?
Gość kakaku Napisano 17 Luty 2011 Napisano 17 Luty 2011 dodaj jeszcze cos na biurko. może wyloz klawiature i myszke + kable do monitora, glosnikow i mysszki. obrazek na oknem do wymiany. Fajnie by bylo jeszcze zobaczyc firanke w oknie, i ta sciana nad loziem jest jakas za pusta;) A ogolnie to przyjemna praca;) do mapowania takich rzeczy polecam xrayunwrap. takie reczy fajnie rozklada;) jedynie 5euro a robisz cos takiego w 5 sek;)
TechNet Napisano 18 Luty 2011 Autor Napisano 18 Luty 2011 kakaku dzięki za wskazówki, z pewnością uwzględnie je w kolejnej pracy bo na tą już nie mam siły :) PS. fajny ten xrayunwrap ;)
Rekomendowane odpowiedzi