Fireeye Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 (edytowane) Crisis of mind, crisis of being, crisis of morale. Kryzys umysłu, kryzys bytu, kryzys ducha. Stierdziłem ,że spróbuję wystartować. Może uda mi się ukończyć pracę w terminie. Będę próbować. Edytowane 5 Marzec 2011 przez Fireeye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fireeye Napisano 21 Luty 2011 Autor Share Napisano 21 Luty 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 Jak na mnie trochę zbyt abstrakcyjne, ale to może sprawa gustu, i wydaje mi się że kompozycja niezbyt ciekawa (równomierna ziemia, równomierne niebo). Niebo powinno się odbijać w ziemi. Ziemia ma zbyt mocny specular. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fireeye Napisano 5 Marzec 2011 Autor Share Napisano 5 Marzec 2011 Małymi kroczkami do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi