redrumm Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 (edytowane) When the time of the peace is coming, for the warrior it is a change for the worse. They are becoming worthless and their presence is undesirable. witam zaklepuję temat - nie chcę przegapić terminu. [ATTACH]78499[/ATTACH] Edytowane 6 Marzec 2011 przez redrumm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaze Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 oj chyba jednak przegapisz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redrumm Napisano 4 Marzec 2011 Autor Share Napisano 4 Marzec 2011 Kaze - chodzilo mi o zalozenie watku przed dwudziestym ;) zero dostepu do komputera, musze sie wyrobic w dwa dni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redrumm Napisano 4 Marzec 2011 Autor Share Napisano 4 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redrumm Napisano 5 Marzec 2011 Autor Share Napisano 5 Marzec 2011 Obecny etap. Nie do końca jestem pewna perspektywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 5 Marzec 2011 Share Napisano 5 Marzec 2011 Ten pan wygląda jakby miał trzy metry wzrostu, domek jest za mały w porównaniu z nim, jego głowa nie powinna być wyżej od drzwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redrumm Napisano 5 Marzec 2011 Autor Share Napisano 5 Marzec 2011 Ania - dzięki za komentarz. Rzeczywiście skrót całkiem siadł, popróbuję jeszcze z innym tłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redrumm Napisano 6 Marzec 2011 Autor Share Napisano 6 Marzec 2011 (edytowane) Jedziem dalej. Nowe tło - chociaż nie wiem czy będzie pasowało do tematu jak poprzednie Edytowane 6 Marzec 2011 przez redrumm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Poprzednie pasowało lepiej, tylko skala się nie zgadzała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redrumm Napisano 6 Marzec 2011 Autor Share Napisano 6 Marzec 2011 No tak las jest trochę bez sensu. Wrzucam nowy pomysł - przepraszam za jakość, chcę tylko pokazać o co mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi